O KNJIGI ZA MOŠKE

Pot do Nje je pisateljski projekt, ki je nastajal na tem spletnem mestu kar eno leto. Knjiga je v tiskani izdaji izšla v petek, 22. 4. 2016 in jo že lahko naročite tukaj.

Medtem lahko za pokušino prebirate odlomke, ki jih najdete v meniju na levi strani. Če pa vas zanimajo nasveti, kako pridobiti nujno potrebne pluse pri ženski za takrat, ko boste namesto k njeni mami na kosilo v nedeljo želeli obiskati nogometno tekmo s prijatelji in boste potrebovali njeno razumevanje, preberite 22 neprecenljivih nasvetov za vsakdan.

Naslednje leto bo izšla tudi angleška različica knjige, z naslovom Awakening Her. Sredstva za prevod se zbirajo na GoFundMe. Donirate lahko tudi vi, TUKAJ. Več o angleški različici lahko preberete na spletni strani awakeningher.com

Ilustracija za Tretje poglavje: 22 Odtenkov žensk - Pot do Nje

Ilustracija za Tretje poglavje: 22 Odtenkov žensk – Pot do Nje

Pot do Nje je knjiga za moške, ki ljubijo predano in pogumno. To je knjiga za tiste moške, ki si iskreno želijo najti pot do svoje ženske, ker globoko v sebi vedo, da se v njej skriva nekaj posebnega, nekaj, kar je težko opisati, a se dá izredno močno občutiti s srcem.
Pot do Nje je tudi knjiga za ženske. Tiste ženske, ki že od nekdaj vedo, da v sebi nosijo nekaj veličastnega in lepega in da je pot do tega, odkrivanje samega sebe ob človeku, ki ga ljubiš.

V poglavjih razkrivam zanimiva, včasih tudi smešna, predvsem pa koristna spoznanja o moškem ravnanju z žensko in o učinkih, ki se pojavijo, če moški svojo ljubezen pokloni na premišljen način.

V tiskani izdaji se vsebini pridružijo odlične ilustracije Mladena Melanška!

 

Ženska Frekvenca - Pot do Nje - knjiga za moške

Ilustracija za Deveto poglavje – Ženska frekvenca – Pot do Nje

Današnja ženska je namreč povsem drugačna od tiste pred sto leti. Drugačna je tudi od vaše mame. Današnja ženska je danes kakor ogenj v prazgodovini; Tukaj je in gori, ostaja pa resnično vprašanje, kaj storiti, da bi tako tudi ostalo… Saj veste, od gorenja imate koristi, a se obenem ne želite izpostavljati neobvladljivim požarom.

Hvala za vašo podporo in sodelovanje. Želim vam obilo užitka ob branju, vedno znova in znova!

Maja Monrue


 

CIP – Kataložni zapis o publikaciji
Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana

159.922.1(0.034.2)

MONRUE, Maja
Pot do nje [Elektronski vir] : moška ljubezen, ki prebuja njeno resničnost / Maja Monrue. – 1. izd. – El. knjiga. – Maribor : v samozaložbi, 2015

Način dostopa (URL): http://www.potdonje.wordpress.com

ISBN 978-961-93940-0-7 (pdf)

282382592

<———————————–

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s