22 NEPRECENLJIVIH NASVETOV

22 NEPRECENLJIVIH NASVETOV ZA VSAKDAN

Pot do Nje - Maja Monrue

Pot do Nje za tiste moške, ki srčno ljubijo svoje ženske…

Tukaj se skrivajo majhna dejanja velikega pomena. Ne dvomite v njih zaradi svojega moškega pogleda na stvari, ne postavljajte jih ob bok družbenim prepričanjem (naša družba, če si priznamo, zadnje čase ni ravno najbolj uspešna v ljubezenskih odnosih), predvsem pa se jih ne prestrašite. Preprosto poskušajte upoštevati pomen, ki jim ga pripisuje ta knjiga in jih pričnite izvajati po svojih najboljših zmožnostih. Na njih glejte enako, kot bi gledali na nasvete za bolj zdravo vsakdanje življenje; sprejmite tiste, za katere veste, da jih zmorete izvajati in so vam sprejemljivi, nato pa sprejmite tudi temu primeren povratni učinek. Čeprav morda na prvi pogled zvenijo nasveti zahtevni in neuresničljivi, v resnici niso. Preizkusite njihovo vrednost. Presenečeni boste, kako je pozitivni učinek enostavno dosegljiv!

+ Enkrat na dan napišite svoji ženski kratko sporočilo o svojem dnevu in ga zaključite z »Ljubim te«. Naredite to vsak dan in pozabite na govorice o tem, kako se s tem pomen ljubezni obrabi. S tem ohranjate nevidno povezavo med vama v času, ko nista skupaj in ženski sporočate, da mislite nanjo z ljubeznijo. Tudi po treh, štirih, desetih letih, vsak dan.
+ Prejšnji nasvet z vsakodnevnim sporočilom je neke vrste rutina. In rutina ima včasih odličen učinek notranjega miru in stalnosti. Izmislite si svojo rutino, s katero boste častili vašo žensko. Na primer, vsak drugi četrtek v mesecu jo povabite na poseben zmenek. Ali pa ji vsak ponedeljek iz službe pošljite rože.

+ Zapišite okvir njenih hrepenenj (osmo poglavje) in se zmeraj potrudite zanjo izbrati premišljeno darilo. Ob darilu nikoli ne pozabite povedati zakaj ste izbrali to darilo in tako izpostaviti vaš trud, ki ste ga vložili v premislek o darilu zanjo. Uporabite svojo edinstveno sposobnost moškega šarma. Saj veste, kot včasih, ko ste bili še mladi in nori (berite: neustrašni).
+ Valentinovo je dan za praznovanje ljubezni. Pozabite na to, da je to dan, v katerem prodajalci in gostinci služijo velike vsote denarja in ga raje dojemite kot dan, v katerem se zahvalite življenju, da imate priložnost ljubiti. In da nekdo ljubi vas. Praznujte to in se ne zmenite za očitke, da bi moral človek ljubezen izkazovati vsak dan in ne samo enkrat na leto. Slednje je seveda res, a bistvo Valentinovega ni izkazovanje ljubezni, pač pa praznovanje
le-te. In enako je z obletnico vajinega ljubezenskega razmerja ali poroke. Podobno kot Valentinovo, je tudi to dan hvaležnosti in praznovanja; praznovanja ljubezni in odnosa, ki ga uspešno ohranjata med seboj. NIKOLI ne pozabite na ta dan.
+ Svoji ženski večkrat podarite rože; naj priložnosti za to nikoli ne zmanjka!

+ Kadar ima vaša ženska kakršenkoli problem, ki vam ga pojasnjuje znova in znova, jo samo poslušajte. Ne iščite rešitev zanjo, čeprav se vam zdi to edina primerna pomoč. Ne svetujte ji, kaj naj naredi. Samo poslušajte in se skušajte vživeti v njene OBČUTKE. Nato jo objemite; telesno in z ljubečimi besedami o tem, kako verjamete v njo in v moč, ki jo nosi v sebi.
+ Nikoli ne pozabite svoje ženske predstaviti svojim
sogovornikom, ki jih srečata skupaj.
+ Večkrat povejte ženski, kaj občudujete pri njej. Pohvalite njeno nežnost in skrbnost v materinstvu, povejte ji, da ste srečni z njo (četudi ne zmeraj, toda takrat ko ste, ji to povejte!). OBČUDUJTE JO in častite. Če ni ničesar, kar bi lahko občudovali pri vaši ženski, potem to ni ženska za vas.
+ Kadar se ljubite z žensko, se osredotočite na svoj užitek, seveda s ciljem, da na koncu uživata oba. V samem začetku se zadeve lotite tako, da poiščete svoj užitek v dotiku in raziskovanju njenega telesa ter doživljanju vajine spolnosti. Nato se prepustite naravnim vzgibom. V vsakem moškem se namreč skriva čuten ljubimec, vendar to ni toliko odvisno od njegovega nadzora in premišljenih potez. Tehnika je že pomembna, toda prepustitev vplivu erotične energije je pomembnejša.
+ Med ljubljenjem ji prišepnite, kako lepa se vam zdi. Kako privlačna. Kako občudujete njeno telo in kako se radi ljubite z njo. Vedno znova in znova.
+ Nikoli zavestno ne pričakujte njenega orgazma, pač pa si žélite njen celostni užitek ob tem, ko se ljubi z vami.
+ Pristanite na tečaj plesa v paru in verjemite, da vam bo uspelo. Prosite vašo žensko, da je potrpežljiva pri vašem učenju in ji pojasnite, da je na vas kot plesalcu, velika odgovornost, da jo pravilno vodite in ob tem skrbite, da oba izgledata dobro. To ni enostavno, toda tudi ni nemogoče. Opravite vsaj štiri stopnje (približno 20 ur) in če vam do takrat ples ne bo prinesel vsaj delček zadovoljstva, lahko oznanite, da ples ni za vas. Toda, pred tem najprej poskusite in se potrudite.
+ Izogibajte se komunikaciji ali srečanjem z vašo bivšo. Nekoč sta imela skupno pot. Nekoč ste bili moški, od katerega je prejemala ljubezen in pozornost in nekoč sta si delila vse. Bila sta eno. Toda ta zgodba se je zaključila in sedaj sebe in svojo ljubezen delite z drugo žensko. Ničesar ni, kar bi vam lahko koristilo na srečanju ali v komunikaciji z bivšo. Ničesar.
+ Omislite si svoj moški šport (če niste športni tip, pač hobi), ki ga boste počeli s svojimi moškimi prijatelji. To naj bo  vaš  čas, v katerem boste lahko v sebi spet obnovili in nabrali energijo moškosti, zaradi katere vas vaša ženska (nezavedno) naravnost občuduje.
+ Ne obiskujte striptiz klubov in ne ponočujte s svojimi samskimi prijatelji. Oni ne bodo nikoli razumeli tega, kar imate vi z vašo žensko. Tega nimajo in zato tega ne razumejo. Vi pa imate morda nekaj, kar lahko zaradi nepremišljenosti (ali neprištevnosti) za vedno izgubite. OHRANJAJTE DOSTOJANSTVO vaše ženske.
+ Vedno se zahvalite svoji ženski, kadar vam zlika srajco ali pripravi večerjo.
+ Nikoli ne nehajte svoje ženske poljubljati v slovo ali v pozdrav.
+ Kadar se sprehajata v javnosti ji zmeraj ponudite roko ali jo objemite. Kot nekoč, ko ste želeli vsemu svetu pokazati, da je ona vaša ženska. Še vedno je.
+ Nikoli ji ne očitajte vzkipljivosti v času pred menstruacijo. Razumljivo je, da morda ne zmorete vedno ostati ljubeči ob tem, ko je ona pasja, toda nikoli ji tega ne očitajte tako, kakor da menite, da bi ona lahko to vzkipljivost z nekaj discipline in želje obvladovala. Ne zmore je obvladovati, pa čeprav si to še kako želi.
+ Pogosto poskušajte svoji ženski pokloniti vaše poslušanje. Poslušajte jo. SLIŠITE JO.

+ Kadarkoli se pokaže priložnost, odprite ženski vrata, ji ponudite roko ali ji oblecite plašč. To je oblika čaščenja in potrditve, ki ima dandanes še posebej velik učinek tudi pri njenem pogledu na vas; moškega, ki spoštuje RESNIČNO VREDNOST žensk.
+ Ne puščajte dvignjenega pokrova na straniščni školjki. Pika.


Kupi knjigo... – HVALA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s